Nu stiu ce-o sa fie

(C-am ramas dator cu raspunsul la o ghicitoare. Peste iarna am cam finalizat proiectul.) Am propus doua variante de raspuns, iar pe-a treia doar o iau in calcul.

  1. Un castel ruinat pe malul Marii Sarmatice. Asta ar fi pretextul si de-aici influentele dominante in „arhitectura” constructiei. Din pacate, a fost nevoie sa adaug niste pietris pe partea dinspre capac, cu gauri de scurgere laterale, ca in caz de ploaie torentiala sa nu se reverse apa pe-acolo si sa umple caminul de dedesubt. Asta il face sa semene mai putin.

2. Maternitatea de Soparle Numarul 2 (datorez Armeriei identificarea, eu doar banuiam c-ar putea fi ele, dupa comportament). Asta a fost intentia reala. Maternitatea de Soparle Numarul 1 era o veche gramada de nisip si pietris care acum e umbrita de nuc si de gardul viu si rascolita de cel mic.

3. Buda de pisici. Asta, chiar daca n-am propus-o eu, cred ca-i varianta cea mai probabila. 🙂 Ca sa-i mai scad probabilitatea, am pus deasupra o plasa de Buzau si niste crengi de gladita care afecteaza negativ aspectul si conformitatea cu punctul 1 de mai sus. Planuiesc sa raman doar cu crengile, sa vedem daca ajuta.

Daca nu vine nici o soparla pe la ea, nu stiu ce ma fac. 🙂 Oi vedea.

Un gând despre „Nu stiu ce-o sa fie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s